R4i Gold flashkaart

R4i Gold flashkaart
Alle Nintendo DS Flashkaart kunt u bestellen bij PlayGadgets.nl

vrijdag 2 juli 2010

De R4 SDHC kaart voor DS / DS Lite + 16GB Micro SDHC Geheugenkaart biedt onovertroffen opslagcapaciteit

Als de R4 SDHC kaart voor DS / DS Lite + 16GB Micro SDHC geheugenkaart niet aan uw eisen voldoet, dan zal niets dat doen. U hebt dat juist gelezen, 16GB aan opslagruimte.
images-2-sdhac-card5

Weet u precies hoeveel games of volledige speelfilms u op uw Nintendo console kunt staan hebben om uit te kiezen met zoveel opslag? Nee, zegt u, wel de cijfers bedragen ongeveer vierhonderd spelletjes, ja dat klopt, vierhonderd spelletjes afhankelijk van hun omvang en de complexiteit.

Wat films betreft, u kunt er nu ergens tussen de twaalf tot zestien hebben, wanneer u dat maar wil. Met deze kleine baby kunt u twee weken op vakantie gaan en elke avond een andere film bekijken. Hoe kunt u dat nog overtreffen?

Ja, er zijn minder dure versies beschikbaar. Maar, wilt u degene zijn die de piano draagt of de persoon die hem bespeelt? Wilt u vooraan de klas zitten of steeds op de achterste rij?

Als u een echte gelover bent en een grote Nintendo liefhebber, dan bent u het aan uzelf verplicht om het beste van het beste in huis te halen, en dat is precies wat dit pakket biedt. En waarom niet, hebt u het niet verdiend? Natuurlijk wel en u moet het gewoon hebben.
r4-sdhc-card-for-ds-ds-lite-16gb-micro-sdhc-memory-card13

De R4 SDHC kaart voor DS / DS Lite + 16GB Micro SDHC Geheugenkaart is een uiterst geavanceerd product en de best beoordeelde accessoire voor de Nintendo op dit vlak. Schiet uzelf niet te kort en haal niet iets minder duur in huis als u echt het beste wil, en dit is precies wat dit product biedt.